7 december: mijn eerste Kerstdorp!

Vorig jaar had ik een (1) zo’n kersthuisje gekocht; met het plan om er elk jaar eentje bij te kopen. Van de week naar de intratuin in Duiven getogen. Het is daar niet echt Corona-proof; maar je moet toch wat. Heel leuk om daar te zijn. Vooral ook om te zien hoe allerlei mensen (vaak jonge echtparen) in hevig overleg zijn hoe ze hun kerstdorp zullen inrichten/uitbreiden.
Eén huisje uitgezocht, maar dan zou ik er twee hebben. Dat is een raar aantal. Dus ben ik met twee huisjes vertrokken.
Maar wat nu?
Na overleg met mijn zusje (die heeft al jaren een groot kerstdorp met tientallen huisjes) weer terug gegaan naar de intratuin voor boompjes, verlichting en noem maar op.

Zodra Sinterklaas het land uit was heb ik mijn eerste kerstdorp gemaakt.
Ik ben er best trots op.
Volgend jaar weer wat uitbreiden; maar het plan is wel om het redelijk klein te houden.
We zullen zien…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *